International Study Project

Elk jaar organiseert de VSAE in november het International Study Project, oftewel de ISP. Tijdens de ISP reizen we met een groep van 24 van de beste studenten naar een interessante locatie om daar meerdere bedrijven te bezoeken en te ervaren hoe het internationale bedrijfsleven is. We gaan bij verschillende bedrijven langs en spreken medewerkers over hun ervaringen. Naast deze bedrijfsbezoeken is er tijd om te genieten van de indrukwekkende stad en te relaxen. 

Van 28 oktober tot 5 november 2017 vind de volgende editie van het ISP plaats. Dit jaar zal de bestemming Hong Kong zijn. Hoewel het programma nog niet definitief is zullen in Hong Kong in ieder geval onze partner ING bezoeken. Naast een bezoek in Hong Kong zullen we ING ook bezoeken in Nederland net als de overige partners van de ISP. Deze dagen vinden plaats op:

- 26 september: ING

- 28 september: Optiver

- 18 oktober: Accenture

Deelname aan deze dagen is bij deelname aan de ISP verplicht! Zorg dus dat je ze vrij houdt in je agenda. De inschrijvingen voor dit geweldige evenement zijn op dit moment geopend! Upload je geanonimiseerde CV en schrijf je voor 17 september 23:59 in om kans te maken om deel te nemen aan deze reis. De keuze zal op basis van de geanonimisseerde CV's gemaakt worden door onze partners.

 

Eerdere edities
2016: New York

2015: Singapore

2014: New York

2013: Madrid

2012: Londen