Studiebegeleiding

VSAE Studiebegeleiding

Voor een aantal vakken uit het eerste jaar is er de mogelijkheid tot VSAE studiebegeleiding. Deze studiebegeleiding wordt verzorgd door ouderejaars AEO studenten. Deze docenten begeleiden een groep van 6 tot 10 eerstejaars op het gebied van Wiskunde 1, Wiskunde 2, Kansrekening en Statistiek 1 en Kansrekening en Statistiek 2. Deze begeleiding vindt een blok lang iedere week plaats, 2 uur per week. De kosten voor de VSAE studiebegeleiding zijn €2,50 per uur. Je kunt je per blok inschrijven via mijnVSAE door hier te klikken. 

Geef je hier op voor studiebegeleiding

Individuele bijles

Ook wanneer je liever individuele bijles wilt kun je bij ons terecht. Naast de VSAE studiebegeleiding kun je via de VSAE in contact komen met ouderejaars die individuele bijles geven. Dit kun je doen naast de VSAE studiebegeleiding, maar ook zonder daaraan deel te nemen. 

Aanvragen voor individuele bijles kunnen gemaild worden naar studiebegeleiding@vsae.nl. Wij gaan dan op zoek naar een ouderejaars VSAE'er om je te helpen. 

Als je geïnteresseerd bent om zelf studiebegeleiding of bijles te geven, stuur dan ook een mail naar studiebegeleiding@vsae.nl.