Mercer

Website
www.werkenbijmercer.nl
Sector
Actuarial Science, Consultancy
Required language
Dutch, English
Location
Rotterdam

About Mercer

eFYC5-z9uBOcRqD-pgYvp_lXH4pk1j9pp8rcLYnx0HaX8vhdM_FJcw_quTPgCqG1YBVO0ukpmiSSIaCLlJC93mq7y0VLfST_VJ7EyWls-JPWTJm4_IWkYhU1bM7TuHNVowKSO4rqQD8BjkHz64AoGw

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en dynamische rol bij een organisatie waar het leveren van topkwaliteit voor onze klanten centraal staat? Dan hebben wij diverse uitdagende vacatures voor jou.

Wie wij zijn?

Mercer ontwikkelt en implementeert wereldwijde Human Resource oplossingen. Dit doen wij met meer dan 18.000 werknemers in 42 landen. Onze professionals delen allemaal één belangrijke eigenschap: het talent om HR-vraagstukken, o.a. pensioen, arbeidsvoorwaarden en gezondheid van medewerkers, meetbaar en tastbaar te maken. Hoe complexer het probleem, hoe groter hun bevlogenheid. Mede door onze hoogopgeleide specialisten en ons wereldwijde bereik, zijn wij de toonaangevende leider voor consulting diensten binnen ons vakgebied.

www.mercer.nl 

Wat bieden wij? 

Mercer heeft een platte hiërarchie, open-deur-cultuur en ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben prima concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een gezonde work-life balance.
Daarnaast neem je deel aan onze Consultancy Pool. Dit betekent:  

  • Afwisselende en uitdagende opdrachten voor een diversiteit aan (internationale) klanten. 

  • Je krijgt de kans om op verschillende plekken in de organisatie te werken. 

  • Doorgroeimogelijkheden. Jij bepaalt je eigen koers binnen onze organisatie.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en training. 

  • Je leert op een leuke manier het hele bedrijf en je collega’s kennen. 

Meer weten over onze vacatures: Kijk op www.werkenbijmercer.nl. En o ja, dit vinden wij belangrijk:

Wij streven naar een cultuur waarin we diversiteit van onze klanten en collega’s omarmen, ongeacht geslacht of identiteit, burgerlijke staat of partnerschapsstatus, etnische afkomst, nationaliteit, leeftijd, seksuele geaardheid of geloofsovertuiging. We zijn trots op onze inclusieve cultuur, waarin iedereen zich in staat voelt om zichzelf te ontplooien en te werken. Leer meer over onze fundamentele waarden, missie en visie voor de toekomst in de Greater Good Policy. 

Cancel