Milliman

Website
https://careers.milliman.com/en
Sector
Actuarial Science, Consultancy, Data Science, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch, English
Location
Amsterdam

About Milliman

Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma’s ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. Onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken nauw samen en bestaan in totaal uit ongeveer 50 consultants, allen met hun eigen specialisme. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantitative finance, werken we aan toepassingen van data science en zijn we regelmatig betrokken bij M&A-projecten in de verzekeringssector. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars ook banken, andere corporates en partijen in de gezondheidszorg. Tot slot werken we ook voor beleggingsinstellingen, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

Milliman staat bekend als een unieke werkgever. Onze cultuur is kennis- en resultaat gedreven en wij zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen alle kwantitatieve deelgebieden. De ene dag ontwikkel je een nieuw pricing model voor een verzekeraar, de volgende dag denk je mee over het financieringssysteem achter het Nederlandse zorgstelstel of adviseer je in een M&A traject. In ons beloningssysteem kijken wij ook naar je individuele prestaties en jouw bijdrage aan het succes van de firma. Tot slot genieten Milliman werknemers een grote mate van professionele vrijheid.

Samengevat betekent werken voor Milliman het volgende:

  • Getalenteerde en gemotiveerde collega’s die altijd bereid zijn je te helpen.
  • Een flexibele werkomgeving, je beheert je eigen agenda;
  • Professionele vrijheid, je hebt de ruimte om je eigen specialisatierichting te kiezen;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels postmasters of onderzoeksprojecten;
  • Een marktconform salaris met een resultaatsafhankelijke bonus.

Wij zijn continu op zoek naar goede studenten met een passie voor wiskunde die willen helpen om onze groeiambities waar te maken. Neem voor meer informatie over stagemogelijkheden en startposities contact op met talent.benelux@milliman.com

Cancel