Sirm

Website
https://werkenbij.sirm.nl/
Sector
Consultancy, Healthcare
Required language
Dutch
Location
Utrecht

About Sirm

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau in de gezondheidszorg. Maatschappelijk relevant werk met échte impact. 

We combineren het ambacht strategisch adviseren met diepgaande kennis van de zorg en het zorgstelsel. Met onze goed onderbouwde adviezen, stellen we bestuurders en beleidsmakers in staat om een duurzame strategie te bepalen of duurzaam beleid te ontwikkelen. We hebben daarbij een sterk analytische insteek en geven, als het kan, graag maat en getal. Daarnaast gebruiken we kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals interviews en werksessies.

We geven strategisch advies, doen onderzoek en (beleids)evaluaties. We helpen bijvoorbeeld een ziekenhuis met het ontwikkelen van een nieuwe strategie en de kwantitatieve onderbouwing daarvan of onderzoeken voor een ministerie welke effecten beleid heeft gehad op de kwaliteit van bepaalde zorg. We bieden ook gezamenlijke strategieontwikkeling. We begeleiden dan meerdere partijen om samen tot een gedragen strategie of beleid te komen. We adviseren onafhankelijk en het maatschappelijk perspectief is iedere keer ons uitgangspunt.

Enthousiaste collega’s

Bij SiRM werk je samen met leergierige en ambitieuze collega’s in een hecht team. De sfeer is collegiaal en informeel. Door onze verschillende achtergronden en talenten vullen we elkaar goed aan en leren we veel van elkaar. Waar nodig helpen we elkaar om tot het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers te komen. Deze nauwe samenwerking is de kern van ons succes. We zijn een relatief klein adviesbureau met partners en directors als meewerkend voorman. Daarbij speel je vanaf je eerste dag een rol in alle facetten van het werk. Denk aan analyses uitvoeren, interviews voeren, bijeenkomsten begeleiden, rapporten opstellen en presentaties maken en houden. Natuurlijk begeleiden we je hier goed bij.

Focus op ontwikkeling

Bij SiRM staat je ontwikkeling nooit stil. Je werkt aan uitdagende projecten, die passen bij jouw kwaliteiten en voorkeuren. Tijdens projecten krijg je feedback van collega’s en opdrachtgevers. Bij de start van ieder project bespreken we van alle projectteamleden de ontwikkeldoelen en uitdagingen. Met je mentor bespreek je regelmatig hoe het gaat en wat je nodig hebt om je ambities te realiseren.
We hebben een uitgebreid opleidingsprogramma waarmee je jouw adviesvaardigheden, inhoudelijke kennis en persoonlijke effectiviteit vergroot.

Kennismaken of solliciteren?

We hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s of masterstudenten die op zoek zijn naar een afstudeerstage/onderzoek. Neem gerust contact met ons op via pam.vandermeer@sirm.nl of 06-42072222. Op onze website https://werkenbij.sirm.nl/ kan je ook meer informatie vinden over SiRM en onze sollicitatieprocedure,

Cancel