Exposure, promotie & vacaturewebsite

Exposure

De VSAE biedt zowel digitale als gedrukte exposuremogelijkheden. Wij onderhouden digitale opties op onze verenigingswebsite www.vsae.nl. Tot slot reserveren wij plekken op ál het drukwerk van onze sociale evenementen voor de logo’s van onze hoofdsponsoren.

Promotie

Naast exposure biedt de VSAE ook de mogelijkheid om actieve promotie van uw evenementen in te zetten. De promotie kan bestaan uit het versturen van een mailing of plaatsen van een LinkedIn post of Instagram Story. Een belangrijk aspect van ons promotiebeleid, is dat wij een strikt maximum hanteren aan het aantal mailings en social media posts dat wij versturen. Wees dus ruim op tijd met het reserveren van een mailing of social media post, anders kan er niet gegarandeerd worden dat wij hem kunnen versturen.

Vacaturewebsite

Sinds mei 2015 beheert de VSAE de vacaturewebsite www.careers4quants.com. Op deze pagina staan vacatures voor werkstudentschappen, voltijd startersfuncties en stages. De doelgroep bestaat uit studenten met een kwantitatieve achtergrond. In toevoeging op de vacatures biedt de website tips & tricks voor de sollicitatieprocedure en een oriëntatieplatform waar de verschillende branches waar quants terecht kunnen worden uitgelicht door middel van blogs en interviews.

Interesse?

E-mail Telefoon

Sven Geerlings

 

Esmée van Keulen

Cancel