Junior Retirement Consultant

Bedrijf
WTW
Type
Fulltime job
Locatie
Amstelveen,Apeldoorn,Rotterdam,Eindhoven,Purmerend
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy, Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://careers.willistowerswatson.com/

Omschrijving

Junior Retirement Consultant

Ben je analytisch ingesteld en op zoek naar leuke mensen met wie je uitdagende problemen kunt oplossen? Dan ben je bij WTW op de goede plek. Lees hieronder wat wij jou te bieden hebben en, nog belangrijker, hoe jij hierin kunt bijdragen.

Wat bieden wij jou?

Met meer dan 45.000 werknemers wereldwijd, ondersteunt WTW organisaties bij de complexiteit, kosten en risico’s die komen kijken bij arbeidsvoorwaarden. Onderdeel van de arbeidsvoorwaarden is het pensioen. De Retirement afdeling van WTW ondersteunt pensioenfondsen en werkgevers als het gaat om de uitvoering van de pensioenregeling. Prognoseberekeningen, risicowaarderingen, strategische ondersteuning (ook in bredere arbeidsvoorwaardelijke context), actuariële werkzaamheden en advies aangaande duurzame beleggingsbeslissingen, fusies en overnames behoren daarmee tot ons werkveld. Nu en de komende jaren gaat onze advisering veelal over de grootste verandering die ooit in het Nederlandse pensioenstelsel is doorgevoerd, en die voor iedereen gevolgen zal hebben: het pensioenakkoord. Bij WTW krijg je de kans daar in de volle breedte bij betrokken te zijn.

Als junior consultant ontwikkel je technische kennis en vaardigheden door middel van “learning on the job” en krijg je de juiste begeleiding door consultants die vroeger in jouw schoenen hebben gestaan.Vanaf het begin werk je aan opdrachten voor echte klanten, waarbij niet alleen beroep wordt gedaan op
jouw creativiteit, maar ook de capaciteit om data te analyseren, hier conclusies uit te trekken en de resultaten te presenteren.

Om jouw ontwikkeling te stimuleren, krijg je als junior consultant bij WTW de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen die aansluiten bij jouw werkzaamheden, wensen en doelen, zodat je zowel jouw analytische als consulting vaardigheden kan verbeteren. Daarnaast word je als junior
consultant onderdeel van Young WTW. Een groep jonge consultants met wie je, naast leuke activiteiten, trainingen en seminars zal bijwonen om jouw soft skills verder te ontwikkelen. Verder krijg je zowel een persoonlijke coach als een people manager toegewezen, die jou zullen begeleiden in jouw persoonlijke doelstellingen en de ontwikkeling van jouw loopbaan. Genoeg ruimte dus om jezelf bij ons te ontwikkelen en om jouw carrière een vliegende start te geven!

Wat vragen wij van jou?

Als consultant bij WTW geef je financieel inzicht in de toekomst door financiële en statistische methoden toe te passen om complexe en veelomvattende vraagstukken op te lossen. Daarom wordt van jou verwacht dat je beschikt over een sterk wiskundig inzicht en ruime statistische vaardigheden.

Concreet betekent dit dat wij op zoek zijn naar iemand met een afgeronde studie econometrie, actuariaat, (toegepaste) wiskunde of bedrijfswiskunde. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met een ‘consulting mindset’. Ben je leergierig, flexibel, stressbestendig en vind je complexiteit ook belangrijk in jouw toekomstige baan? Dan ben je bij WTW aan het juiste adres!

WTW hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar werknemers. Mocht je dus niet direct volledig voldoen aan het hierboven beschreven profiel, dan is WTW bereid je te helpen bij het volgen van de benodigde opleiding(en). Wij hebben hiervoor een aantrekkelijke studieregeling.

Waar?

Amstelveen, Apeldoorn, Eindhoven, Purmerend en Rotterdam.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer online via onze carrièrepagina.

Cancel