Market Pricing Actuary

Bedrijf
elipsLife
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Market Pricing Actuary

Internationale & dynamische b2b-verzekeringsomgeving

elipsLife is een innovatieve levensverzekeringsmaatschappij voor zakelijke klanten die oplossingen aanbiedt op het gebied van levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij doen zaken op verschillende Europese kernmarkten. In het kader van onze helder gestructureerde groeistrategie zoekt ons kantoor in Hoofddorp een dynamische en gemotiveerde medewerker voor de functie van

Market Pricing Actuary

In deze functie draag je bij aan het succes van het lokale team en krijg je te maken met uitdagende taken in een gevestigde en voortdurend groeiende internationale verzekeringsmaatschappij.

Jouw taken

Een goede risicopremie berekenen is een ART. De actuarissen binnen elipsLife verstaan die vaardigheid als geen ander. Jij krijgt de verantwoordelijkheid om met de “pricing kolom” en een actieve samenwerking met je lokale en internationale collega’s binnen Product & Pricing, Sales en Claims een optimale offerte aan te bieden. Hiervoor is het belangrijk de samenwerking binnen dit team op te zoeken en niet van achter je laptop met modellen tot een premie te komen. Met behulp van costing modellen breng jij de risico’s van de te geven dekking in beeld waarbij je de commerciële belangen niet uit het oog verliest. Bij iedere offerte weeg jij de belangen af en luister jij vanuit de actuariële invalshoek naar de klant.

Naast het vervaardigen van offertes, is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden het ontwikkelen en onderhouden van onze Pricing modellen. Maar ook het analyseren, monitoren en verder optimaliseren van onze portefeuille behoort tot de taken.

elipsLife schakelt snel, is innovatief en heeft korte (internationale-)lijnen. Ze streeft bovendien naar ownership op het juiste niveau en zoekt een entrepreneur om de business verder te laten groeien. Naast het feit dat wij als organisatie hierdoor onszelf steeds verbeteren, zorgt dit ook voor een omgeving waarin jij optimaal aan jouw eigen ontwikkeling kan werken.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een professional die oplossingsgericht denkt en die bijzonder klantgericht is. Kandidaten hebben een afgeronde universitaire studie Actuariële Wetenschappen of vergelijkbaar (econometrie, Wiskunde etc). Verder beschik je over programming skills in SQL en heb je ervaring in een programmeertaal (R, Python, VBA,..). Omdat elipsLife veel initiatieven op het gebied van innovatie voort brengt, is ervaring mbt product-ontwikkelen een grote plus. Een Hands-on mentaliteit en de bereidheid om “the extra mile” te geven maken jouw profiel compleet.

Jouw toekomst

Maak deel uit van een uniek succesverhaal op de Europese verzekeringsmarkt!

Wij bieden jou:

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • 25 + 3 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een 13e maand;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheid tot deelname aan (internationale) jobrotation;
  • Vergoeding voor alle opleidingen op verzekeringsgebied;
  • Aanvullende levens- en ao verzekeringen.

Maak gebruik van de solliciteer-link en stuur je complete digitale sollicitatie met duidelijke motivatie en onderbouwing van ervaring naar:

Elles de Ruiter | Human Resources

Bezoek ook onze website voor meer informatie over wie we zijn en wat we doen: www.elipsLife.com

elipsLife is er trots op een werkplek te bieden met gelijke kansen

Cancel