Stageopdracht Wealth Pensioenfondsen

Bedrijf
Mercer
Type
Internship
Locatie
Amstelveen
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy, Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
www.werkenbijmercer.nl

Omschrijving

“Pensioen, niet direct het meest spannende onderwerp zou je denken. Zullen wij laten zien dat het wel zo is?

Wil je aan de slag als stagiair binnen een dynamische omgeving waarin eigen ontwikkeling centraal staat? Wil jij bij ons werken aan een onderzoeksopdracht rondom een complex financieel en maatschappelijk vraagstuk? Mercer heeft plek voor een stageopdracht binnen de afdeling Wealth Pensioenfondsen in Amstelveen.

De afdeling Wealth Pensioenfondsen is verantwoordelijk voor de actuariële dienstverlening aan pensioenfondsen, waaronder strategische advisering (onder andere over de Wet Toekomst Pensioenen), certificering, jaarwerken, ALM-studies, beleggingsadvisering en diverse andere pensioenvraagstukken. 

Als stagiair werk je een specifieke onderzoeksopdracht op het gebied van pensioenen en pensioenfondsen nader uit. Deze opdracht stemmen wij in overleg met je af waarbij jouw eigen ideeën van harte welkom zijn. Hierbij houden wij ook rekening met de relevantie van het onderwerp voor onze collega’s en klanten en de passendheid bij de vereisten vanuit jouw opleiding. Wij zorgen voor een stagebegeleider vanuit Mercer die je op weg helpt en waar je mee kan sparren. En uiteraard kun je ook leunen op de brede kennis en expertise binnen het gehele bedrijf.

Wie zoeken wij?

  • Je zit in de laatste fase van je opleiding (bijvoorbeeld richting actuariaat of econometrie) en bent geïnteresseerd in pensioenvraagstukken;
  • Je bent creatief en leergierig, analytisch ingesteld en onderzoekend;
  • Je functioneert prima zelfstandig en kan ook goed werken in teamverband;
  • Je hebt een proactieve houding waarbij je initiatief durft te nemen.

Wat bieden wij?

  • Een omgeving waar eigen initiatief alle ruimte krijgt en waar het nemen van verantwoordelijkheid hoog wordt gewaardeerd;
  • Persoonlijke begeleiding en sparringpartners voor jouw ideeën;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Een stagevergoeding van 545 euro per maand.

Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer dan direct! We komen graag met je in contact.

Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden neem dan contact op met onze Talent Acquisition Consultant, Derek Meeng via Derek.Meeng@Marsh.com of kijk op www.werkenbijmercer.nl voor meer informatie. 

Cancel