Oliver Wyman

Website
https://www.oliverwyman.com/nl.html

Over Oliver Wyman

Oliver Wyman

Oliver Wyman is een wereldleider in managementadvies. Met kantoren in 60 steden in 29 landen combineert Oliver Wyman diepgaande branchekennis met gespecialiseerde expertise op het gebied van strategie, operaties, risicobeheer en organisatietransformatie. Bij ons werken meer dan 5.000 professionals over de hele wereld met klanten samen om hun bedrijf te optimaliseren, hun activiteiten en risicoprofiel te verbeteren en hun organisatorische prestaties te versnellen om de meest aantrekkelijke kansen te grijpen. Oliver Wyman is een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies [NYSE: MMC].

De kracht van samenwerken 

Oliver Wyman Managementadvies (OW) 

Ons kantoor in Amsterdam is opgericht in 2013 om klanten te bedienen vanuit een lokale basis met wereldwijde kennis en lokaal talent. Het team is ondertussen gegroeid van 3 naar 45+ ambitieuze collega’s. In dit internationale kantoor met start-up vibe staat een informele cultuur centraal waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We vinden dat hiërarchie niet in de weg moet staan van de beste ideeën, dus moedigen we iedereen aan zijn steentje bij te dragen. Door de grote variatie aan projecten bieden we je de mogelijkheid om al binnen een paar maanden een schat aan ervaring op te doen en binnen no-time een unieke rol binnen ons bedrijf in te nemen.

We bieden consultancydiensten aan in verschillende industrieën, variërend van financiële dienstverlening tot energie, transport, retail & consumer goods, de publieke sector en meer. Oliver Wyman Amsterdam onderscheidt zich door een gespecialiseerde industriële en functionele expertise, rigoureuze en bewezen methodologieën en een co-operatieve werkhouding. Het werk wordt gekenmerkt door uitzonderlijke impact voor onze klanten. Door consequent waarde toe te voegen, hebben we een reputatie opgebouwd voor kwalitatief hoogstaand werk en aantrekkelijke carrièremogelijkheden.

en Oliver Wyman Actuarial (OWA) 

De Actuarial Services praktijk van Oliver Wyman is een eigen entiteit binnen de Oliver Wyman groep. Verspreid over 20 kantoren, zijn ruim 400 actuarissen in Noord-Amerika en Europa voor een verscheidenheid aan klanten werkzaam. Doordat we korte lijnen houden, hebben professionals bij ons snel toegang tot het totale interne netwerk en de overige ondernemingen in de groep. Ons Nederlandse actuariële team in Amsterdam is in 2021 gestart en biedt de kans om in de hard groeiende omgeving snel te leren en door te groeien. We bieden een informele werksfeer met zeer ambitieuze en energieke professionals met een strategische mindset, die beschikken over de hoogste beroepskwalificaties. 

Binnen Actuarial gebruiken we wiskundige en statistische modellering, strategisch overzicht en onze kwalitatieve beoordelingsmethoden om klanten te helpen bij het evalueren en aanpakken van risico's. Onze oplossingen helpen klanten bij het beheren en voorbereiden op de mogelijke financiële gevolgen van onzekere toekomstige gebeurtenissen. We combineren een brede expertise met gespecialiseerde kennis van specifieke risico’s binnen de verzekeringsmarkt, waardoor we onafhankelijk en objectief advies kunnen geven.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een uitdagende werkplek met veel kansen. Zowel voor onze managementadvies praktijk als onze actuariële praktijk zijn wij op zoek naar energieke, ondernemende professionals die initiatief, intuïtie en creativiteit bieden met een sterk probleemoplossend en analytisch vermogen. Zou je meer willen weten?
Neem dan contact met ons op:

Yoeri Arnoldus – Office Lead Actuarial Services
Yoeri.arnoldus@oliverwyman.com
06-30889794

Cancel