Vlammrs

Over Vlammrs

Het Vlammrs Data Traineeship

Altijd al iets met data gehad? Doe er dan wat mee. Het Vlammrs data traineeship is dé kickstart van je carrière in data. In 26 maanden ontwikkel je technische kennis en business skills door een combinatie van 20+ trainingen, intensieve coaching en learning on the job. 

Learning on the job

In projecten bij onze klanten, zoals ASML, PostNL, ABN AMRO en DELA rondom bijvoorbeeld data analytics, data management, business analytics en data translation leer je de waarde van data te maximaliseren in verschillende contexten en organisaties.

Next level persoonlijke ontwikkeling

Met veel persoonlijke aandacht en de professionele ondersteuning van onze trainers, coaches en opleiders investeren we in de best mogelijke basis voor je carrière. En vanuit die basis krijg jij de ruimte om te onderzoeken waar en in welke functie je het verschil wilt maken in het datalandschap, bijvoorbeeld als Business Translator, Data Analist of Data Engineer.

Dit ga je ervaren als Vlammr:

  • Persoonlijke coaching: Je talent development manager laat je in de spreekwoordelijke spiegel kijken en helpt jouw ambities en behoeftes te matchen met de projecten die je gaat uitvoeren.

  • Geef je skills een boost: Maak je klaar om verrast en geïnspireerd te worden met 20+ trainingsdagen rond data en people skills, waar je leert hoe je data vertaalt naar oplossingen die bedrijven innovatiever, efficiënter en duurzamer maken.

  • Uitdagende projecten: Switch tussen rollen, teams, bedrijven en sectoren en ontdek hoe jouw people skills en data skills een topcombinatie vormen in je dagelijkse werk in het vertalen van data naar business.

  • Geniet: Als Vlammr hoor je bij een hechte groep trainees met wie je vriendschappen bouwt voor het leven. Samen doorlopen jullie het traineeship én genieten jullie van borrels, ski-uitjes, zeilweekenden en nog veel meer.

  • Bouw connecties: Al die teams en bedrijven die je leert kennen als Vlammr, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt! Daarmee scoor je na het traineeship binnen no time je data droombaan.

  • Let’s talk money: Naast het ontwikkelprogramma van zo’n € 45.000,- ontvang je een startsalaris tussen € 3.065,- en € 3.685,- bruto per maand en andere arbeidsvoorwaarden zoals €50,- netto maandelijkse onkostenvergoeding.

  • NS Businesscard: Je ontvangt een mobiliteitsbudget dat je kunt inzetten voor een NS-businesscard. Je kunt ook kiezen voor een leaseauto of het budget gebruiken voor je eigen vervoer.

  • Vakantiedagen en -toeslag: Je ontvangt jaarlijks twintig vakantiedagen en 8% vakantietoeslag. Daarnaast krijg je 4% flexbudget om zeven extra vakantiedagen te kopen of je salaris te verhogen.

Meer weten over Vlammrs?

 

Cancel