UvA Matching

Wat is UvA Matching?
Nadat je je via Studielink hebt ingeschreven voor een bacheloropleiding doe je mee aan UvA Matching. Dit is een verplicht onderdeel van je inschrijving. Bij UvA Economie en Bedrijfskunde is Matching online. In de online leeromgeving volg je colleges, bestudeer je lesstof en sluit je af met een toets. Op basis van de toets-uitslag ontvang je een persoonlijk studiekeuzeadvies. Zo test je of de studie echt bij je past en of je voldoende motivatie en studievaardigheden bezit om in september te starten. Deelname aan UvA matching is verplicht voor alle aankomende studenten, die zich voor het eerst aanmelden voor een eerstejaars UvA-bacheloropleiding (met uitzondering van opleidingen met een selectie of loting), en die nog nooit eerder aan de UvA hebben gestudeerd. Meer informatie vind je hier.

Het programma:

  • Online colleges en kennisclips
  • Zelfstudie: de lesstof bestuderen
  • Online toets
  • Persoonlijk studiekeuzeadvies

Je bent ongeveer 20 uur bezig met de online Matching en kunt je eigen tempo bepalen, op de voorwaarde dat je de toets afrondt voor het einde van de week waarin de ronde plaatsvindt. Je kunt slechts één keer aan UvA Matching van een opleiding deelnemen.

Wanneer?
UvA Matching wordt voor deze opleiding elke maand online aangeboden, van februari tot en met juni. Na inschrijving via Studielink ontvang je een e-mail om je aan te melden voor UvA Matching. Je kunt kiezen uit één van de rondes:

Wanneer je na de UvA matching nog steeds twijfelt over de studie AE, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via een mailtje naar info@vsae.nl of een telefoontje naar 020-5254134.

Offline Matching: Meet and Greet
Elk jaar wordt eind juni door de UvA en de VSAE samen een Meet and Greet georganiseerd waar je alvast kennis maakt met de universiteit, de opleiding, de locatie en je toekomstige medestudenten.

Cancel