UvA Matching

Wat is UvA Matching?

Nadat je je via Studielink hebt ingeschreven voor een bacheloropleiding doe je mee aan UvA Matching. Dit is een verplicht onderdeel van je inschrijving. Bij UvA Economie en Bedrijfskunde is Matching online. In de online leeromgeving volg je colleges, bestudeer je lesstof en sluit je af met een toets. Op basis van de toets-uitslag ontvang je een persoonlijk studiekeuzeadvies. Zo test je of de studie echt bij je past en of je voldoende motivatie en studievaardigheden bezit om in september te starten.

Het programma:

  • Online colleges en kennisclips
  • Zelfstudie: de lesstof bestuderen
  • Online toets
  • Persoonlijk studiekeuzeadvies

Studielast en eigen tempo

Je bent ongeveer 20 uur bezig met de online Matching en kunt je eigen tempo bepalen, op de voorwaarde dat je de toets afrondt voor het einde van de week waarin de ronde plaatsvindt. Je kunt slechts één keer aan UvA Matching van een opleiding deelnemen.

Wanneer?

UvA Matching wordt voor deze opleiding elke maand online aangeboden, van februari tot en met juni. Na inschrijving via Studielink ontvang je een e-mail om je aan te melden voor UvA Matching.

Je kunt kiezen uit één van de rondes:

UvA Matching

Aanmelddeadline

Ronde 1: 12 - 16 februari 2018 Maandag 5 februari
Ronde 2: 19  - 23 maart 2018  Maandag 12 maart
Ronde 3: 23 - 27 april 2018 Maandag 16 april
Ronde 4: 29 mei - 4 juni 2018 Maandag 8 mei

UvA Matching-middag

Tussen 29 mei en 12 juni wordt er een UvA Matching-middag georganiseerd waar je alvast kennis maakt met de universiteit, de opleiding, de locatie en je toekomstige medestudenten.

Wanneer je na de UvA matching nog steeds twijfelt over de studie AEO, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via een mailtje naar info@vsae.nl of een telefoontje naar 020-5254134.

Deelname aan UvA matching is verplicht voor alle aankomende studenten, die zich voor het eerst aanmelden voor een eerstejaars UvA-bacheloropleiding (met uitzondering van opleidingen met een selectie of loting), en die nog nooit eerder aan de UvA hebben gestudeerd.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Cancel