Veneficus

Sector
Actuarial Science, Consultancy, Data Science
Required language
Dutch, English
Location
Rotterdam

About Veneficus

Wat doet Veneficus?

Veneficus begon als studentenbaantje vanaf een zolderkamertje, opgericht door drie studievrienden. Veertien jaar later, meerdere FD Gazellen awards verder en met een team van 60 Venefici staat de passie voor data nog steeds voorop. Met als gezamenlijk doel bedrijven te helpen slimmere tactische beslissingen te maken.

Al sinds dag één was het ons doel om interne- en externe data te combineren om betere beslissingen te maken. We noemden het toen ‘veel data’, vandaag de dag is ‘big data’ een gangbaar begrip geworden.

Kernwaarden

  1. Continuous improvement
  2. Together
  3. Care
  4. Enjoy!
  5. Quality

Hoe wij werken en wat ons onderscheid

Wij zijn erg gedreven om alles zo goed en efficiënt mogelijk te doen. Dus niet alleen het verbeteren van tactische beslissingen. Ook in onze eigen samenwerking, of het nou gaat om een potje tafelvoetbal of het oplossen van een technisch knelpunt. Overal gaan we er vol voor om het zo slim mogelijk te doen. Hierbij dagen we elkaar uit en maakt leeftijd, ervaring, etc. niet uit. Met een open cultuur waar ieders input belangrijk is, waar zowel serieus gewerkt wordt als plezier wordt gemaakt.

Als team zorgen wij ervoor dat we het mooiste en beste resultaat behalen voor onze klant. Dit doen we niet alleen, maar samen. Persoonlijke ontwikkeling en het teamgevoel is voor ons belangrijk, hierdoor zorgen wij er namelijk voor dat wij onze beloften waar kunnen maken aan de klant. Bij ons aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Hoe kun je ons bereiken?

Recruiter: Denzel Slagtand 06-23987787

Adres: Veerkade 5G 3016 DE Rotterdam

Cancel