Consultant Cyber Security

Bedrijf
EY
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Consultancy, Financial services, IT & Programming
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.ey.com/nl_nl/careers

Omschrijving

Consultant Cyber Security (Sector Focus: Financial Services)

 

Bij EY krijg je de kans om een carrière op te bouwen die net zo uniek is als jij. Door de wereldwijde schaal, ondersteuning, inclusieve cultuur en technologie helpen wij jou de beste versie van jezelf te worden. We rekenen op je unieke stem en perspectief om ook EY te helpen groeien. Sluit je bij ons aan en help met het bouwen van een uitzonderlijke ervaring voor jezelf en een ‘better working world’ voor iedereen.

 

EY is de enige professionele dienstverlener met een aparte business unit ("FSO") die zich toelegt op de markt voor financiële diensten. Onze FSO-teams hebben in de voorhoede gestaan van elk evenement dat de financiële dienstverlening heeft hervormd en opnieuw gedefinieerd. Als je een passie hebt om samen te komen om de meest complexe uitdagingen in de financiële dienstverlening op te lossen, kom dan ons dynamische FSO-team versterken!

 

De uitdaging - What future are you building towards?

Als Cyber Security Consultant maak je onderdeel uit van een team dat cybersecurity services aanbiedt aan nationale en internationale opdrachtgevers binnen de financiële sector. Denk hierbij aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen en asset management. Onze belangrijkste werkzaamheden liggen in het domein van: (i) cyber risk management: strategie, cultuur en transformatieopdrachten, (ii) digital identity & access management, (iii) data privacy, (iv) cyber threat management en (v) cyber breach management opdrachten.

 

Spefiek ben je actief betrokken bij:

 • Het ontwerpen en implementeren van cyber en privacy strategieën.

 • Het beoordelen van het niveau van informatiebeveiliging.

 • Het opzetten en uitvoeren van transformatieopdrachten.

 • Ondersteuning bieden bij continuïteitsbeheer en het uitvoeren van risk assessments in bijvoorbeeld ISO-certificeringen.

 • Het beheersen van data en het waarborgen van awareness door de gehele organisatie.

 

Ons team - Do great minds always think alike?

Binnen de afdeling Cybersecurity houden wij ons bezig met betrouwbare oplossingen voor steeds complexere cyber beveiligingsrisico's van operationele omgevingen. We zijn een internationaal team van specialisten die onze klanten helpen met hun meest complexe cyberbeveiligingsbehoeften. Wij werken vanuit het Advanced Security Center in Amsterdam samen met onze Advanced Security Centers over de hele wereld, om toegang te krijgen tot de meest geavanceerde tools om cybercriminaliteit te bestrijden.

 

Wat je gaat doen - How can you make a lasting impact in a rapidly changing world?

 • Voor een internationaal opererende klant in kaart brengen van internationale data transfers en het beoordelen van de risico’s van deze transfers in het licht van de Schrems II uitspraak.

 • Uitvoeren van security assessments op basis van frameworks, zoals NIST, COBIT en ISO27001/ISO27002.

 • Uitvoeren van GDPR gap assessments en implementeren van implementaties.

 • Bedenken en opzetten van een geheel nieuwe Cyber security strategie, met bijbehorende operationele activiteiten.

 • Samenwerken met diverse soorten klanten en collega’s uit verschillende landen.

 

Wat wij zoeken - Where do you start if you want to change the world?

 • Iemand met een afgeronde WO Master in bijvoorbeeld Crisis & Security Management, Business Informatics, Computer Science, Information Management of Complex System Engineering and Management.

 • Iemand met goede mondelinge en geschreven communicatie-vaardigheden in het Engels.

 • Iemand die energie krijgt van het oplossen van complexe vraagstukken en het bedenken van innovatieve verbeteringen.

 • Iemand met affiniteit in de financiële sector (toon dit bijvoorbeeld aan in je motivatiebrief).

*Uit onderzoek blijkt dat mannelijke kandidaten vaak solliciteren als ze een 60% match zien met het profiel, terwijl vrouwen alleen solliciteren als ze een 100% match zien. Voldoe je niet aan bovenstaande punten maar denk je wel dat dit de juiste functie voor jou is, dan nodigen we je van harte uit om toch te solliciteren. 

 

Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel via deze link!

Cancel